Ons Bedrijf

Passie voor het vak!

De gebroeders Remijn houden van hun vak. Altijd al gedaan; ook hun vader was al tegelzetter. Ze hebben jarenlang ervaring, houden zich continu op de hoogte van alle mogelijke trends en materialen en komen met praktische oplossingen voor vragen van klanten.

Remijn Tegelzetters & Installateurs is een heel overzichtelijk bedrijf.

De lijnen zijn kort, dus de communicatie is helder. Afspraak is afspraak. Er wordt samengewerkt met tal van leveranciers, maar het bedrijf is niet aan die leveranciers gebonden. Dat maakt Remijn onafhankelijk en flexibel.
Remijn Tegelzetters & Installateurs biedt een zeer compleet dienstenpakket, levert kwalitatief hoogstaand werk voor een eerlijke prijs en koppelt ervaring aan enthousiasme.

Wij zijn gespecialiseerd in complete badkamers.

Van sloopwerk, leidingwerk, afvoeren, elektra, bouwwerk, vergroten van badkamer,  tegelwerk, afmonteren tot handdoekhaakje toe. Wanneer de klant de wens heeft om op zolder, garage, tuinhuis etc. een badkamer te maken, kunnen wij dat realiseren. We houden alles in eigen beheer. Er is één aanspreekpunt.

Ons streven is een badkamer binnen 14 dagen af te hebben zodat men 1 weekend zonder douche zit. We beschikken over een nooddouche.